Wat bieden we?

Gitaarles

Degelijke muziekles door hartelijke leraren

CDE is een vrije muziekschool in Edegem, erkend door de provincie Antwerpen. De school werd in 2002 opgericht om volwassenen degelijke muziekles in een prettige sfeer aan te bieden. De docenten zijn hooggekwalificeerde musici met een brede didactische ervaring.

Kwaliteit voor je kostbare tijd

Als je degelijke muziekles wenst en je vindt een prettige sfeer ook belangrijk, zul je je bij ons snel thuis voelen. We nemen graag de tijd om je persoonlijk te begeleiden. Onze docenten staan in de dagelijkse praktijk en kennen de wensen en noden van hun cursisten.

Aanbod

Je kunt bij ons terecht voor gitaar, piano, keyboard, zang, basgitaar, samenspel en theater. Het lesaanbod is gericht op populaire muziek: pop, rock, soul ... In de theatercursus wordt rond hedendaags theater en performance gewerkt. Voor organisaties, scholen en bedrijven bieden we bieden we graag workshops op maat aan.

Voor wie

We richten ons op volwassenen uit de regio Antwerpen die praktijkgerichte muziekles verkiezen. Maar ook jongeren zijn van harte welkom: voor hen voorzien we afzonderlijke modules. We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met de andere cursisten kunt delen. In de basismodule reiken we je een vlotte maar grondige start aan. In de verdere modules werken we stapsgewijs verder aan je vaardigheden en kun je een programma volgen dat afgestemd is aan je persoonlijke voorkeur. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We stimuleren graag je creativiteit en bieden je daarvoor een prettige sfeer om te leren en muziek te maken.