WAAROM KIEZEN VOOR CDE?

Gitaarles

Degelijke muziekles door hartelijke leraren

CDE is een muziekschool voor volwassenen in Edegem, erkend door de provincie Antwerpen. Ze werd opgericht in 2002 met de missie om vlotte en praktijkgerichte muzieklessen in een prettige sfeer aan te bieden. CDE verzorgt muzieklessen gericht op popmuziek. De docenten zijn gekwalificeerde musici die met een hart voor lesgeven.

Kwaliteit voor je kostbare tijd

Er zijn bij ons geen verplichte examens, toetsen of nevenvakken. Muziek leren met plezier? Bij CDE kan het. We nemen graag de tijd om je te begeleiden of je nu beginner of meer gevorderd bent. Onze lesgevers houden rekening met je wensen en noden.

Aanbod

We verzorgen lessen voor de instrumenten gitaar, piano, zang, en basgitaar en er is een theaterafdeling. De muzieklessen richten zich op populaire muziek.  In de theatercursussen ligt de focus op hedendaagse musical. Als je een workshop op maat van je bedrijf, organisatie of school wenst, helpen we je graag verder.

Voor wie

We richten ons op volwassenen uit de regio Antwerpen die voor een praktijkgerichte muziekopleiding kiezen. We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met andere cursisten kan delen.  In de basismodule reiken we je een vlotte maar grondige start aan. In de hogere modules worden je vaardigheden verder ontwikkeld en kun je een programma volgen eigen aan je persoonlijke wensen. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We willen je creativiteit stimuleren en bieden je een prettige sfeer om te leren en samen muziek te maken.