CURSISTEN AAN HET WOORD

Dank je voor de uitstekende lessen net als de toffe sfeer en het enthousiasme.
Roger B. uit Antwerpen Ik vind de gitaarcursus super leuk!
Nicole V. uit Hoboken

Ik heb heel veel genoten van mijn eerste stapjes in de gitaarwereld. Vrienden rondom mij verschoten van hetgeen waar ik reeds toe in staat ben. En dat amper maar na enkele weken. Dit getuigt wel van de grote klasse waarop we les hebben gekregen. Daarvoor mijn oprechte dank. Ik hoop zo snel mogelijk me opnieuw in te schrijven en de boeiende gitaarwereld verder te kunnen ontdekken.
Mireille D. uit Borgerhout

Bedankt voor de cursussen. Ik heb ervan genoten en ook veel van bijgeleerd.
Albert N. uit Berchem

Voor de zomervakantie ben ik gestart met de gitaarcursus en ik vond dit superleuk.
Wendy W. uit Wilrijk

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne lessen. Ik heb er zéker iets aan gehad en ben ook van plan om terug te komen.
Patrick B. uit Wilrijk

Ik heb fijne avonden gekend bij CDE, heb heel veel kunnen leren en tegelijk besef ik meer dan voorheen dat ik o zoveel nog moet leren. Maar wees gerust, mijn gitaar gooi ik niet weg, ik blijf muziek maken, ik heb bij CDE ook vele toffe mensen leren kennen, die ik steevast nog wil ontmoeten, met enkelen zal ik zelfs geregeld nog muziek maken dankzij CDE.
Jos H. uit Stabroek

Onlangs startte ik met de cursus gitaar. Dit beviel me heel goed. Ik heb de smaak van het gitaar spelen echt te pakken!
Sonia B. uit Aartselaar

10/10 voor de theatercursus van CDE!
Ann van M. uit Antwerpen

De gitaaropleiding is een topper!
Lennert G. uit Melsele

Laat je verleiden om eens iets nieuws te doen. Maak kennis en ga naar één van de infomomenten. Voor elk wat wils. Gezellige ongedwongen sfeer.
Gerda N. uit Mortsel

Hierbij wens ik mijn grote appreciatie uit te spreken over de opleiding piano. De boeiende wijze waarop les gegeven wordt, de motivatie, de duidelijkheid, de vrolijkheid hebben me aangenaam verrast.
Guido D. uit Antwerpen

Dankzij jullie cursus theater en verbale expressie mag ik binnenkort meespelen in een productie! Ik doe het echt zo graag en hoop dat het acteren gedurende heel mijn leven aanwezig mag blijven en weet dat ik veel geleerd heb uit jullie lessen.
Mayte V. uit Wilrijk

Gitaar module 1 was fantastisch en schrijf me daarom in voor module 2!
Nadine De R. uit Hoboken

Ik heb genoten van de gitaarlessen en nu maar oefenen! Ik kijk er naar uit om de volgende module met dezelfde medecursisten verder te kunnen.
Danielle B. uit Antwerpen

Hierbij wil ik graag een aanbeveling doen aan alle mensen die twijfelen om gitaar te leren spelen en die denken “ik ben te oud”, “ik kan geen noten lezen” of “ik heb totaal geen muziekkennis”. Mensen, niet nadenken gewoon doen! Het is heel aangenaam om dit in muziekatelier CDE te doen; het is laagdrempelig en voor iedereen haalbaar. Ik ben zelf van een niet te jonge leeftijd maar dat kan het plezier van een instrument leren bespelen niet bederven. CDE is een heel toffe school en ze hebben heel goede leraren met vele jaren ervaring. Iedere week kijk ik er naar uit. Voordien heb ik fortuinen uitgegeven aan boeken en privéleraren maar het was saai en had geen resultaat. Tot ik muziekatelier CDE leerde kennen. En voor de prijs moet je het niet laten: vele malen goedkoper en veel leuker.
Eddy R. uit Wilrijk

De lessen popzang zijn super goed!
Risa M. uit Edegem

Ik heb genoten van de gitaar- en zanglessen.
Ine V. d. B. uit Edegem
 
Les volgen bij CDE is genieten!.
Christine B. uit Edegem