ALGEMENE INFO

(zie eventueel ook de pagina "Vaakgestelde vragen" voor meer specifieke informatie)

Bereikbaarheid

Telefoon: 03 288 12 34 (met voicemail 7/7)
Leslocatie:Gemeentelijke basisschool Andreas Vesalius, Gemeenteplein 3, 2650 Edegem (GPS: Kontichstraat 21, 2650 Edegem)

Leeftijd

Alle onze cursussen staan open voor volwassenen. Er is geen maximumleeftijd. Voor jongeren zijn afzonderlijke modules voorzien.

Inschrijven

Je kan kan online inschrijven maar je kan ook bellen of mailen om je in te schrijven. Eens je inschrijving geregistreerd is, ontvang je een bevestigingsmail met je cursuscode, het inschrijvingsbedrag en het rekeningnummer om het inschrijvingsbedrag te voldoen.

Betalen

Je kan het inschrijvingbedrag betalen via overschrijving met vermelding van de cursuscode of tijdens de infomomenten. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsbedrag.

Workshops voor besloten groepen

Wens je een cursus op maat van je bedrijf, vereniging of school? We helpen je hiermee graag verder. Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie..

Getuigschriften

Vanaf de voltooiing van de derde module wordt een kwalificatiegetuigschrift uitgereikt. Attesten dienstig voor andere doeleinden (bv. voor werkgever of school) worden op eenvoudige vraag afgeleverd.

Doorgroeimogelijkheden

Wanneer je een module hebt afgerond, kan je doorstromen naar de volgende module.

Cursusjaar

Het cursusjaar loopt van september tot juni. Tijdens de schoolvakanties zijn er, behalve uitzonderingen en de zomerworkshops, geen lessen. Bij aanvang van de cursus ontvang je een overzicht van de lesdagen en lesuren.

Spreekuur coördinator

Na telefonische afspraak via 03 288 12 34.