THEATERAFDELING

De theaterafdeling is de tweede pijler van CDE

Toen onze medewerker Willy in 2003 voorstelde om naast muziekles ook acteerles aan te bieden, was niemand verrast. Als acteur en danser had hij decennia lang op de planken gestaan bij gezelschappen van Brussel tot Amsterdam en eenmaal gebeten door theater ... Kan een muziekschool ook een een theatercursus inrichten? Ons antwoord is ja: beide kusntvormen zijn meer dan ooit onlosmakend met elkaar verbonden. Kan muziek überhaupt zonder theater en omgekeerd?

Veelzijdig

Bij CDE is theater een veelzijdig begrip: van improvisatietechnieken over musical en performance. Om de creativiteit van de cursist te ondersteunen, vullen we de theateropleiding zo breed mogelijk in. We willen je namelijk de kans geven ervaring op te doen: als cursist kun je deelnemen aan de producties van de CDE theaterwerkgroep.

Enthousiast

We zijn trots op onze theaterdocenten want het zijn volbloed theatermakers. Maar bovenal zijn we trots op het legertje enthousiaste acteurs en performers die met ons ten tonele trekken. Heb je zin in theater? Laat van je horen!