Wat bieden we?

Gitaarles

Degelijk onderwijs, hartelijke sfeer

We zijn een onafhankelijke vormingsorganisatie voor muziek en theater, erkend door de provincie Antwerpen. Onze school werd in 2002 opgericht met het doel om kwaliteitsvol muziekonderwijs in een prettige sfeer aan te bieden. We richten ons op volwassenen. Voor kinderen zijn er afzonderlijke lessen op woensdagnamiddag. 

Kwaliteit voor je kostbare tijd

We zijn er voor iedereen die degelijke muziekles wenst en een prettige sfeer belangrijk vindt. We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met de andere cursisten kunt delen. In de basiscursussen reiken we je een vlotte maar grondige start aan. We werken stapsgewijs verder aan je vaardigheden en al snel kun je een programma volgen dat afgestemd is aan je persoonlijke voorkeur. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We stimuleren graag je creativiteit en bieden je daarvoor een prettige sfeer om te leren en muziek te maken. Onze docenten  kennen de wensen en noden van hun cursisten en nemen graag de tijd om hen te begeleiden.

Aanbod

Je kunt bij ons o.a. terecht voor gitaar, piano/keyboard, zang en theater. De cursussen zijn vooral gericht op populaire muziek, de theatercursus op hedendaagse expressievormen. Voor organisaties, scholen en bedrijven bieden we workshops op maat aan.